Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az új Robotzsaru rendezője elutasította Darren Aronofsky forgatókönyvét

2011.10.13. 13:45 Módosítva: 2011-10-13 13:45:53
Egy akadémiai kitüntetés még nem garancia arra, hogy minden agyszüleményed előtt hasra esnek.

A rendező, Jose Padilha világossá tett, hogy nem fogja felhasználni Darren Aronofsky történetét a következő Robotzsaru projekthez.

A brazil filmrendező, Jose Padilha azért vette át a Robotzsaru-projektet, mert Aronofsky inkább a Fekete hattyúval foglalatoskodott és keresett vele egy kisebb rakás pénzt. A remake karakteres és kifejező vizuális megvalósítása viszont maradt - egészen mostanáig. Padilha és az operatőr, Josh Zetumer titokban dolgoztak a történeten és készítették elő a filmet. Egyelőre tehát nem derült fény arra, hogy a forgatókönyvben milyen irányt vesz a történet.

A craveonline.com-on legutóbb megjelent interjúban Padilha megerősíti a híresztelést, hogy szakít Aronofsky-val. „Elolvastam Aronofsky forgatókönyvét. Aronofsky egy nagyszerű rendező. Lenyűgöznek a filmjei. Büszke vagyok rá, hogy a Pi-t a Sundance Fesztiválon, a huvatalos bemutató előtt láthattam, és imádtam is. Szóval Aronofsky tényleg remek. A Robotzsarut azonban a magam módján csinálom. Ismerem az ő elképzeléseit, és teljesen mások. Ez egy teljesen más film, még a kor is más, amiben játszódik, szóval az előző munkáját már el sem olvastam."