Motoros gázolta el Brad Pitt látványtervezőjét

2011.10.18. 09:06 Módosítva: 2011.10.18. 09:42

Súlyos balesetet szenvedett Brad Pitt Magyarországon forgatott filmjének látványtervezője a hétvégén. John Flowers látványtervező, aki ezúttal a még egy hónapig a Magyarországon forgó Brad Pitt-film, a World War Z látványtervezőjeként dolgozik, a hétvégén súlyos balesetet szenvedett, és az intenzív osztályra került.

A forgatás helyszíne Kőbányán
A forgatás helyszíne Kőbányán
Fotó: Huszti István

John Flowers-t szombat éjjel egy motor gázolta el az Astoriánál, ahonnan mentő vitte a Fiumei úti baleseti sebészetre. Két napig altatásban tartották az intenzíven, s amikor hétfőn a Blikk megtalálta, még mindig kótyagosan, ágyhoz kötve feküdt az idegsebészeten. A lap szerint fejsérülése miatt további megfigyelésre lehet szükség.

Flowers munkája az egyes jelenetek felvétele alatt elengedhetetlen, és bár a forgatás egyelőre nem állt le, nem tudni, mikor engedik ki a kórházból, és mikor tud ismét munkába állni.

A kiesése nagy érvágás lehet; a neves látványtervező olyan filmeken dolgozott korábban, mint a Star Wars - A Sithek bosszúja, a King Kong, illetve a Wasting Away, amelyben már volt alkalma zombikat alkotni.

Brad Pitt lassan már fél éve forgatja a World War Z zombifilmet, aminek Málta és Anglia után fontos harci jeleneteit egy kőbányai gyárüzemben veszik fel. Ehhez kellettek volna a fegyverek, amelyeket azonban nem megfelelően hatástalanítottak, így a terrorelhárítás emberei egy razzia során lefoglalták őket.

Statiszta a World War Z-ben? Zombiként pont Brad Pitt mellett csoszogott el? Küldjön anonim élménybeszámolót erre a címre!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport