Michelle Williams retteg a Marilyn-film fogadtatásától

2011.11.03. 14:36

Michelle Williams a My Week with Marilyn forgatásán annyira megijedt a rá nehezedő feladattól, hogy neki kell megformálnia Marilyn Monroe-t, hogy majdnem elszökött a forgatásról. Nem csoda, mivel Williams nem nagyon hasonlít Marilynhez, és mégis ő kapta meg a szerepet, holott Scarlett Johannson és Kate Hudson is nagyon ácsingozott rá.

A színésznő azonban azóta se tudott lenyugodni, most éppen azon parázik, hogy mit fognak szólni a kritikusok és a nézők az alakításához. Nos, nemsokára kiderül, a filmet ugyanis november 23-án mutatják be Amerikában.

A Sir Laurence Olivier asszisztense, Colin Clark naplója alapján írt film valós eseményeken alapul, és arról szól, hogyan sikerült Clarknak  Marilyn szolgálatára állnia a The Prince and the Showgirl londoni forgatásán. Az előzetes alapján úgy tűnik, hogy az asszisztens túlteljesítette a feladatát. Laurence Oliviert egyébként Kenneth Branagh, Colin Clarkot pedig Eddie Redmayne játssza a filmben.

A 10 millió dollárból készült My Week with Marilyn rendezője Simon Curtis, aki eddig főleg tévésorzatokat és tévéfilmeket rendezett. A filmben egyébként játszik még Emma Watson, Julia Ormond és Judi Dench is.