Pitt hazavitt egy tankot a pesti forgatásról

2011.11.11. 10:53

A Bors információi szerint Brad Pitt megvette azt az orosz tankot, amit a World War Z című, 150 millió dolláros zombifilmben díszletként használt a stáb a kőbányai forgatáson. "A gyerekeinek akart így örömet szerezni" – nyilatkozta az egyik, neve elhallgatását kérő stábtag a bulvárlapnak. Adam Goodman, aki a film magyarországi produkciós partnerének, a Mid Atlantic Filmsnek a szóvivője, nem erősítette meg a hírt: "Én is hallottam a pletykákat, de legjobb tudomásom szerint nem vásárolt tankot. Persze az is lehet, hogy a produkciótól teljesen függetlenül megtette."

A Bors megkereste a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt is, hogy megtudja, hogyan lehet elvinni Magyarországról egy tankot. Suller György Attila őrnagy ezt válaszolta: "Tekintettel arra, hogy a tank még hatástalanított állapotban is haditechnikai eszköz, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által kiállított exportengedély is szükséges a kivitele esetén". A bulvárlap szerint a szükséges engedélyek megszerzése után a szállítás teherhajóval, vagy repülővel történhet.

Brad Pitt állítólag nem is őrjöngött annyira a lefoglalt fegyverek és a több hetes csúszás miatt, mint ahogy az bejárta a sajtót. A Bors információi szerint ugyanis a sztár jövő tavasszal visszatér Magyarországra, bár lehet, hogy Angelina Jolie és a hat gyerek nélkül, mert a pletykák szerint családi balhé tört ki otthon, miután Pitt állítólag félrelépett egy kolléganőjével, Katia Bokorral a World War Z forgatásán.

Ön is hazavitt valamit a World War Z forgatásáról? Brad Pitt mellett kellett feküdnie hullaként? Vagy ön mellett futott el a híres sztár? Küldjön anonim statisztabeszámolót erre a címre!