Fullasztó metrószex másfél percben

2011.11.30. 13:50 Módosítva: 2011.11.30. 15:58

Milyen a szexualitás egy másfél perces videóban? A december 2-án Amerikában bemutatásra kerülő Shame szigorúan felnőtteknek szóló előzetese nagyon egyszerű, milliószor fordul elő velünk a metrón. Egy férfi és egy nő nézi egymást, mindketten a szexre gondolnak. A Kőbánya-Újpest metróvonalon szedjen fel téged a Fassbender, böködjük az előzetes után egymást.

A Shame a 2008-as Éhséget jegyző Steve McQueen új filmje, ami nyert már Velencében díjakat, szerették Torontóban és Londonban is. Michael Fassbender lett a Velencei Filmfesztivál legjobb férfi főszereplője.

Michael Fassbender kiüresedett lelkét és életét szexszel igyekszik elviselhetővé tenni. Szexfüggő főhősünk reggel és munka közben maszturbál, napközben pornót néz, összeszed nőket, lefekszik velük. Ebbe az egyhangúságba érkezik meg testvére, Carey Mulligan, aki persze kedves, visszafogott és társasági ember. Az Egy lányról, a Ne engedj el vagy a Drive tehetséges színésznője itt is szuper a kritikák szerint.

Fassbender az egyik legfurább tehetség: egyszerre vállalt el olyan artfilmeket, mint az Éhség és az Akvárium, és játszik az X-Menben vagy a Jane Eyre-ban. A kettő közé esik a Becstelen brigantyk Tarantinóval vagy A Dangerous Method David Cronenberggel.

A magyar bemutatóról még nem tudni, pedig a hírek szerint megint jó filmmel lenne dolgunk.