Csukás Sándor lett az év operatőre

2011.12.05. 19:39

Csukás Sándor nyerte el idén az Év operatőre - Illés György-díjat a MagyarOperatőrök Társasága által rendezett Aranyszem Operatőr Versenyen.

A Magyar Operatőrök Társasága 2011-ben nyolcadik alkalommal rendezte meg az Aranyszem Operatőr Versenyt, melynek díjkiosztóját vasárnap este tartották.

Az elismerést a Magyar Operatőrök Társaságának elnöksége, illetve az Aranyszem Operatőr Verseny zsűrije adományozta Csukás Sándor elmúlt években forgatott filmjeinek folyamatos, magas színvonalú művészi és szakmai megoldásokkal megvalósított munkájának elismeréséül, kiemelve az idén bemutatott Társasjáték című televíziós sorozatot és a Made in Hungary című játékfilmet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla