Nimfomániás lesz Charlotte Gainsbourg

2011.12.13. 10:22

Úgy tűnik, Lars von Trier megtalálta The Nymphomaniac azaz A nimfomániás című filmje címszereplőjét Charlotte Gainsbourg személyében, aki már a rendező két korábbi filmjében, az Antikrisztusban és a Melankóliában is szerepelt. A nimfomániás a női szexualitásról szól majd a születéstől a klimaxig. A filmből kétféle verzió készül, egy bárhol bemutatható változat és egy olyan, ami leginkább hardcore pornóra emlékeztet, legalábbis a rendező szerint.

"Ha az embernek ilyen tervei vannak, nem nagyon szokott mainstream színésznőkben gondolkodni, hiszen úgyis nemet mondanak a felkérésre - amit ez a film megkövetel az bőven túlmutat egy sima vetkőzésen vagy ágyjeleneten. Az Antikrisztusban azonban megbizonyosodhattam arról, hogy Charlotte hajlandó teljesen rám bízni magát és megtenni ezt az utolsó lépést is, így ő lehet a film címszereplője."

A férfi szereplők között Willem Dafoe és Stellan Skarsgård is ott lesz, utóbbi a Varietynek nyilatkozta, Lars von Trier azzal hívta fel, hogy pornót forgat, és kérdezte, beszáll-e. "Igent mondtam, erre Lars megjegyezte, hogy oké, de te nem fogsz dugni benne." (Sashfilm, Variety)