Mindenki Kate Beckinsale-t akarja

2011.12.23. 13:46

Kedvenc latexruhás vámpírlányunk, a harmadik Underworldből kihagyott Kate Beckinsale visszatér az Underworld 4: Az ébredés, és már 3D-ben csap össze az őt üldöző emberekkel, vámpírokkal és gigavérfarkasokkal. Ezt a folytatást már nem a korábbi részek atyja, Len Wiseman rendezte, hanem két svéd horrorrajongó, Björn Stein és Mäns Märlind.

A forgatókönyvet Wiseman mellett a B-filmekben és romantikus történetekben utazó Alison Burnett (Bloodfist 3, Szerelem bősége) rakta össze, de besegített neki a Kemény zsaruk story editora, John Hlavin és a Babylon 5 mellett a legjobb Pókember-képregényekért felelős J. Michael Straczynski is. A főbb szerepeket pedig Bill Nighy, Michael Ealy, India Eisley és Theo James kapták meg. Íme a harmadik trailer:

A budapesti helyszíneken forgatott, 22 millió dollárba kerülő 2003-as első rész 95,7 milliót kaszált. A 2006-os Evolúció című folytatás 111,3 milliót hozott a gyártó stúdiónak, a Screen Gemnek, a Beckinsale nélküli Vérfarkasok lázadása viszont csak 91,3 milliós bevételt generált 2009-ben. A negyedik rész itthon 2012. január 26-án kerül a mozikba. (via Movieweb)