Mit keres George Clooney a 168 óra címlapján?

2011.12.30. 12:09

Január 26-án érkezik hozzánk George Clooney új rendezése A hatalom árnyékában címmel (az eredeti: The Ides of March), ami az Oscar-szezon egyik kedvelt filmje lehet. Az Aranyglóbuszra több kategóriában jelölték a politikai drámát: legjobb rendezőnek George Clooney-t, a legjobb színésznek Ryan Goslingot jelölték, a forgatókönyvírók és a film is versenyeznek. A kimért, izgalmas és nagyon erős színészi játékokkal dolgozó moziban nagyon jó nevek játszanak: Paul Giamatti, Philip Seymour Hoffman, Evan Rachel Wood, Marisa Tomei.

A filmnek egy nagyon tetszetős plakátot csináltak, mutattuk is annak idején, de a forgalmazó magyar környezetbe helyezte.

A kolorlokál fontos dolog, de itt azért meglepő fordulat következett be: ráadásul a film az amerikai elnökválasztás egy korai szakaszában játszódik, amikor a pártok kiválasztják elnökjelöltjüket. George Clooney a saját rendezésében egy fontos mellékszerepet adott magának, ő lesz a kormányzó, aki elnök akar lenni. Gosling neki dolgozik.

Nem találtunk példát arra, hogy más országokban is helyi magazinoknak feleltetnék meg a Time-ot, ha találtok ilyet mégis, küldjétek el, köszönjük (itt az eredeti plakát).

idesofmarch

Az Instagramért bocs, így jött ki.