Ford 31 év késéssel megnézte a Frigyládát

2012.01.06. 10:02

Fergeteges kamuvideó kering a moziblogokon: néhány Indiana Jones-rajongó összevágta Harrison Ford Uncharted 3-vírusvideóját a régi Indy-trilógiával, azt a látszatot keltve, hogy a 69 éves sztár most nézi meg először egy plazmatévén a régi filmjeit. A végeredmény abszolút profi, teljesen úgy tűnik, hogy Ford jókat röhög a Frigyládában lelőtt handzsáros martalócon meg a szétrobbanó nácikon, és a repülőgép után rohanó konzolhős helyett a kőgolyó elől menekülő fiatalkori énjének üvölti, hogy "Go, go, go!".

A készítők persze a Végzet templomát és az Utolsó kereszteslovagot is berakták a videóba: Ford szerint nagyon realisztikus Mola Ram szívkitépős jelenete, a harmadik rész tankos szakadékba zuhanás utáni visszatérésénél pedig még a jellegzetes Han Solo-vigyort is megvillantja.

Íme a poén alapja, az eredeti Playstation-reklámszpot és a hozzá kapcsolódó werkfilm, ahol Harrison Ford konzollal a kezében csodálkozott rá a mai videojátékok színvonalára, és meghalt párszor az Indiana Jones-klón Uncharted 3-ban. (via thefw.com)