A bikinievő Homokcápa az évtized horrorja

2012.01.20. 10:17

Bár sok országban csak 2012-ben debütál dvd-n, máris a torrentoldalak kedvence lett a Sand Sharks, amiben a Little Dragon Productions naplopó munkatársai összegyúrták Spielberg Cápáját a Dűne homokférgével és a Baywatch-csajokkal: itt ugyanis a strandot rettegésben tartó cápaszörny már a tengerparti homokban is képes üldözni a bikinis áldozatait. A film rendezője a legendás Mark Atkins volt, aki korábban olyan B-kategóriás, csak dvd-n megjelenő Asylum-filmes szutykoknak volt az operatőre, mint a Transformers-mozifilmekhez időzített Transmorphers vagy az AVP-t másoló AVH: Alien vs. Hunter.

A szokásosan butácska, de mellekben túltengő és véres sztorit (bulizós fiatalok rekednek egy szigeten, amit rettegésben tart a cápaszörny, de a kötelező tökös seriffasszony és barátai megmentenek néhány embert) az Alligator X-et is jegyző Cameron Larson írta, a főszereplők között pedig ott domborít a General Hospital tévésorozatért kétszer is díjazott Julie Marie Berman, és Hulk Hogan lánya, Brooke Hogan is.

SAND SHARKS - DVD2D Temp
Fotó: Little Dragon Productions

2012. februárjában egyébként az Asylum is kihoz egy cápás B-filmet dvd-n, bár a 2-Headed Shark Attackban homokdűnékben közlekedő szörny helyett már egy kétfejű rémség a főszereplő, ami ráadásul az újrázó Brooke Hogan mellett a vetkőzőbajnok kebelcsodát, Carmen Elektrát is szét akarja marcangolni. Az operatőr természetesen itt is Mark Atkins volt, a két dvd-borító pedig kísértetiesen hasonló:

2shark
Fotó: The Asylum