Krisztina
19 °C
25 °C

Jennifer Lopez az Oscar-gála díjátadói között

2012.01.31. 12:24

Jennifer Lopez helye már biztos a díjátadók között a 84. Oscar-gálán: a színésznő-énekesnő a Koszorúslányok című vígjáték főszereplőivel együtt ad át díjat az amerikai filmakadémia bejelentése szerint. Lopez legújabb filmje, a What to Expect When You're Expecting tavasszal kerül mozikba, a híresség nemrég fejezte be a Parker és a Jégkorszak című animáció legújabb részének munkálatait.

A február 26-i díjátadókról egyelőre lassan szivárognak a hírek, Don Mischer és Brian Grazer, a show producerei csak Lopez és a Koszorúslányok című nagy sikerű komédia szereplői - azaz Rose Byrne, Ellie Kemper, Wendi McLendon-Covey, Maya Rudolph, Kristen Wiig és a legjobb női mellékszereplők mezőnyében jelölt Melissa McCarthy - részvételét jelentették be hivatalosan. A Kodak Színházban rendezendő ceremónia házigazdája Billy Crystal lesz, a gálát 225 országban közvetítik.

A legtöbb jelölést - szám szerint 11-et - Martin Scorsese A leleményes Hugo című 3D-s munkája kapta, A némafilmes című fekete-fehér remekmű 10 kategóriában reménykedhet díjban. Hat jelölést érdemelt ki a Brad Pitt fémjelezte Pénzcsináló, valamint a George Clooney főszereplésével készült Utódok, ötöt A tetovált lány című David Fincher-film, a népszerű svéd krimi feldolgozása.