Megint Batman hülye hangján röhögtek

2012.02.20. 12:37

Csodálatos kandi kamerás videó került ki a Geeks are Sexy-re: egy Batman-jelmezes őrült Christian Bale-t is megszégyenítő torokhangon ordítja le a békés kanadai polgárok haját az utcasarkokon, a metrón vagy épp a korcsolyapályán. Az eredetileg macsónak szánt, érthetetlen vadállati morgásokba átcsapó kérdések természetesen a Christopher Nolan-film klasszikus mondatai ("Where are they?" illetve "Where were the other drugs going?").

A Christian Bale-féle új Denevérember gengsztereket fegyelmező hörgése és agresszív viselkedése természetesen már korábban is népszerű céltáblája volt a netes humornak. Íme egy régebbi videó, ahol szegény Joker nem érti Batman vadállati röfögését, de hiába kérleli a Köpenyes Igazságosztót, hogy beszéljen érthetőbben, vagy legalább írja le egy papírra a kérdéseit, Batman inkább hülyére pofozza:

A College Humor karácsonyi videójából pedig azt derült ki, hogy egy spanyol akcentusú, vagy egy John Malkovichot és Al Pacinót utánozó Sötét Lovag még Schwarzenegger hülye hangjánál is viccesebb lett volna: