Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megint Batman hülye hangján röhögtek

2012.02.20. 12:37

Csodálatos kandi kamerás videó került ki a Geeks are Sexy-re: egy Batman-jelmezes őrült Christian Bale-t is megszégyenítő torokhangon ordítja le a békés kanadai polgárok haját az utcasarkokon, a metrón vagy épp a korcsolyapályán. Az eredetileg macsónak szánt, érthetetlen vadállati morgásokba átcsapó kérdések természetesen a Christopher Nolan-film klasszikus mondatai ("Where are they?" illetve "Where were the other drugs going?").

A Christian Bale-féle új Denevérember gengsztereket fegyelmező hörgése és agresszív viselkedése természetesen már korábban is népszerű céltáblája volt a netes humornak. Íme egy régebbi videó, ahol szegény Joker nem érti Batman vadállati röfögését, de hiába kérleli a Köpenyes Igazságosztót, hogy beszéljen érthetőbben, vagy legalább írja le egy papírra a kérdéseit, Batman inkább hülyére pofozza:

A College Humor karácsonyi videójából pedig azt derült ki, hogy egy spanyol akcentusú, vagy egy John Malkovichot és Al Pacinót utánozó Sötét Lovag még Schwarzenegger hülye hangjánál is viccesebb lett volna:

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!