Schwarzi és Stallone egy percre sem áll le

2012.03.06. 10:50

Arnold Schwarzenegger az ohiói Columbusban megrendezett Arnold testépítőfesztiválon mesélt a rajongóinak arról, milyen volt együtt dolgozni Sylvester Stallonével az Expendables 2-ben és mennyire jó lesz a régi harcostárssal újra együtt verekedni a The Tomb című sittes filmben.

tk3s 20051222 smp s61 003
Fotó: Erik Slaven /

"Szörnyű időszakot éltem át, miután otthagytam a kormányzói széket, ezért amikor Stallone forgatni hívott az Expendables 2-re, azonnal repültem Bulgáriába, hogy néhány napot együtt dolgozhassunk - mesélte az osztrák izomhegy a rajongók hadának Ohióban - Fantasztikus volt! Minden 30 és 100 év közötti akcióhős ott volt, Van Damme-tól Dolph Lundgrenen át Stallonéig és Chuck Norrisig, akikkel nagyszerű volt együtt dolgozni, mivel ők nem csak iszonyatosan vicces fiúk, de a legprofibbak abban, amit csinálnak. Az Expendables után a Last Stand forgatására mentem, ezt Új-Mexikóban vettük fel októbertől decemberig. Ez is jó tapasztalat volt. A film talán jövő ilyenkorra kerülhet a mozikba. Most épp vágják és a speciális effektjein dolgoznak."

A következő film, amiben Schwarzenegger újra együtt dolgozik majd Stallonéval, a The Tomb című börtönmozi lesz. A 65 éves akciósztár már előre elspoilerezte a faék egyszerűségű sztorit: "Mindkettőnket bevarrnak a világ legbiztonságosabbnak hitt börtönébe, ami egy hatalmas hajó az óceán közepén, ahonnan lehetetlen megszökni. De természetesen nekünk sikerülni fog. Ha a Tombbal végzünk, a Bandito Brotherszel, azaz Mike McCoy-jal és Scott Waugh-gal forgatom le a The Unknown Soldiert. Ők csinálták az Act of Valort is, amit 4 millió dollárból hoztak össze, de olyan, mintha 100 milliót költöttek volna rá, mert igazi katonákkal igazi akciójeleneteket vettek fel. A film sikeres lett, ráadásul a sztorija is jó. A két rendezővel idén júniusban kezdjük el az Unknown Soldiert, remélem addig helyrejön a vállam, mert én magam akarom majd megcsinálni az akciójeleneteket."

A Last Standben Schwarzenegger Ray Owens seriffet alakítja majd, aki az elhagyott mexikói határvidék egyetlen veterán igazságosztója, és pechjére egy tapasztalatlan rendőri gárdával kell megakadályoznia egy rettegett drogkartell vezérének szökését. A 2013-ra ígért Unknown Soldier korábban Black Sands munkacímen futott, ebben egy korrupt fegyvermágnás felbosszantja kedvenc nyugdíjas izomhegyünket, így az egyszemélyes irtóhadjáratba kezd. A csavar a sztoriban az, hogy Schwarzenegger állítólag nem szimpla katonát, hanem egy géppuskás angyalt alakít a filmben, ami így máris a Kommandó és a Hellblazer képregények izgalmas keverékének tűnik. (via movieweb)  • Tippek
  • Árfolyam