Anthony Hopkinsszal forgat a Gettómilliomos gyereksztárja

2012.03.15. 14:06

Anthony Hopkins oldalán forgat a Gettómilliomos című filmsikerben megismert Rubina Ali, akit Bombay nyomornegyedéből emelt ki Danny Boyle 2008-as alkotása.

A most 13 éves kislány és vele egykorú színésztársainak sorsát sokáig nyomon követte a közvélemény, de egy ideje már nem hallani róluk. Rubina Ali menedzsere most közölte, a kiskamasz a Lord Owen's Lady című filmben játszik majd Anthony Hopkins oldalán.

Az alkotás egy walesi nemes és egy indiai nő szerelméről szól. A kislány szerződését már másfél éve aláírták, a forgatás azonban csak szeptemberben kezdődik. Rubina Alinak ez lesz a második nagyszabású nemzetközi munkája, az észak-indiai Himácsal Prades állam fővárosában, Simlában, illetve Walesben és Londonban kell majd kamerák elé állnia.

Ali mindössze 8 éves volt, amikor felfedezték és kiválasztották a fiatal Latika szerepére. Danny Boyle filmje nyolc Oscar-díjat kapott, a szereplők egy csapásra világhírűek lettek. A kislánynak azóta nehézségekkel is meg kellett küzdenie: családja vitázik az általa keresett pénzről, bádogkunyhójukat elmosta az ár. Lakhatása mára rendeződött, Rubina manapság a Mumbai előkelő városrészének számító Bandrában él.