Valter
15 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Uwe Boll lecsap a Wall Streetre

2012.03.22. 11:21

Wall Street-i thrillert forgat a 2008-as pénzügyi összeomlásról Uwe Boll, akit neveztek már a világ legrosszabb rendezőjének is, de előfordult, hogy bokszban vágott vissza az őt ért kritikákra.

A Gyilkos ösztön, az Egyedül a sötétben és a BloodRayne-filmek rendezője Vancouverben veszi fel a The Bailout című filmet. A thriller azt boncolgatja, hogy milyen személyes árat fizettek az emberek a globális pénzügyi válságért. A The Hollywood Reporter szerint a szereposztást még nem hozták nyilvánosságra. Az operatőr azonban a Boll-lal hosszú ideje együtt dolgozó Mathias Neumann lesz.

A The Bailout forgatókönyve Jim, egy átlagos New York-i sorsát követi, aki mindenét elveszti a pénzügyi összeomlás nyomán; hogy bosszút álljon, ámokfutásba kezd, célpontjai pedig a Wall Street befektetési bankárai. A film forgatása április 9-én kezdődik, és nagyjából három hétig tart majd.

Uwe Boll a Bloodrayne bemutatója után négy filmkritikussal állt ki bokszolni, mert annyira szívére vette a világ legrosszbb rendezője címet, nyert is. Ezután azt mondta, ha zombifilmet készít, akkor ne várják tőle a Schindler listáját.