Johnny Depp egy gót Austin Powers

2012.03.26. 09:42

Új tévés előzetes jött ki az Éjsötét árnyékhoz. Johnny Depp ismét festett képű, lökött figurát alakít egy gótikus Tim Burton-mesében, amiben a  rendező felesége, Helena Bonham Carter is szerepel.

A borzas hajú rendező ezúttal egy 60-as évekbeli tévésorozatot, a Dark Shadowst dolgozta át a saját pókhálós-Danny Elfman-zenés verziójára: a XVIII. századi arisztokrata, Barnabas Collins (aki természetesen Depp) nemet mondott egy erőszakosan nyomuló boszorkánynak (Eva Green), ezért az elátkozza, vámpírrá változtatja és élve eltemetteti. Hajtás után a szinkronos trailert is megmutatjuk.

Derék vámpírunk csak 200 évvel később, a Volkswagen-furgonos, szexuálisan túlfűtött 70-es években tud kiszabadulni, így nagy meglepetés éri, amikor kiderül, hogy a régi családi kúriája már tele van a dilis Collins-leszármazottakkal (Michelle PfeifferHelena Bonham Carter és Chloë Grace Moretz a Kick-Assből), kényelmes fakoporsó helyett dobozban kell aludnia, a dögös boszorkány pedig jobban rá van kattanva, mint valaha. Magyarországi premier: május 10. (via movieweb)