Gál
3 °C
16 °C

Kiszivárgott pár fotó az új Tarantino-filmből

2012.04.04. 13:46

Nyilvánosságra került pár fotó Quentin Tarantino következő filmjének, a Django Unchainednek New Orleans-i forgatásáról. Az egyik képen Christoph Waltz látható elegáns öltözetben, pisztolytáskával, hosszú, őszülő hajjal és szakállal. Waltz szerepe szerint egy német fejvadászt, Dr. King Schultzot játssza, aki egy felszabadított rabszolgának segít a felesége kiszabadításában.

dr

A fekete rabszolga, Jamie Foxx és Waltz ellenfele a filmben a Leonardo DiCaprio által alakított kegyetlen ültetvényes, Calvin Candie lesz. Schultz és Django összefogása mindkét fél számára kedvező lesz.

A képeken Tarantino is látható, amint épp nagyban rendez. A mellette álló hosszú, ősz hajú férfi a háromszoros Oscar-díjas operatőr, Robert Richardson, aki a Kill Billt és a Becstelen Brigantykat is jegyzi.

DiCapriót annak idején állítólag a Becstelen Brigantyk is érdekelte: konkrétan Christoph Waltz szerepe, Landa figurája izgatta, aminek megformálásáért az osztrák színész aztán meg is kapta az Akadémia díját. Most DiCaprio is kiélheti magát gonoszként, olyan kollégák között, mint Kerry Washington, Joseph Gordon-Levitt, Kurt Russell, Don Johnson és Sasha Baron Cohen. A film idén karácsonykor kerül az amerikai mozikba.