Daniel Craig három Bond-lányt dönget

2012.04.06. 09:56 Módosítva: 2012.04.06. 09:57

A görög bombázó, Tonia Sotiropoulou is csatlakozott az idén ősszel mozikba kerülő új Bond-film, a Skyfall stábjához. A Den of Geek már azt is kiszivárogtatta, hogy mi lesz a szerepe: a film legelején, egy isztambuli szexjelenetben akarja megölni a főhőst, pont úgy, ahogy az egzotikus ázsiai szerető tette volna a Csak kétszer élszben Sean Connery-vel.

görögbige
Fotó: Greek Reporter

A James Blondnak csúfolt Daniel Craig egyébként két másik nőt is ágyba visz a filmben: a francia Bérénice Marlohe a szokásos femme fatale-t alakítja, a Karib-tenger kalózaiból ismerős Naomie Harris pedig valószínűleg az a kötelező MI6-ügynöknő lesz, akinek az ágyjelent után meg kell halnia (lásd a Tűzgolyó bikinis összekötőjét, Martine Beswicket, vagy legutóbb az olajba mártott Gemma Artertont).

A Moviewebre kirakott forgatási videóból az is kiderül, hogy a világutazó 007-es Isztambul mellett Kínában és Skóciában is megfordul majd a pókermeccsek, flörtölések és kamunyomozások szünetében. A werkfilmben látható a Bond-franchise másik két kötelező kelléke, a londoni metró és a kultikus Aston Martin DB5 is.

A 23. Bond-filmet az a Sam Mendes rendezi, aki 1999-ben Oscar-díjat nyert az Amerikai szépséggel. James Bond új ellensége Javier Bardem lett, de a készítők újra behozták a kütyüfelelős Q-t, ezúttal egy fiatal suhanc (Ben Whishaw) képében. A forgatókönyvet A világ nem elég óta Bond-sztorikat író Robert Wade-Neal Purvis páros írja, Patrick Marberrel és a Gladiátort jegyző John Logannel kiegészülve. A premier az Egyesült Királyságban és Írországban október végén, Észak-Amerikában november elején lesz. Itthon október 25-től mutatja be a Skyfallt a Fórum Hungary, és szerencsére nem adnak neki extrém hülye magyar címet.