Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Bruce Willis a 4-es metrón akar akciózni

2012.04.14. 17:28

A Blikk információi szerint a 4-es metró félkész Tétényi úti állomásán és az alagutakban forogna a Die Hard 5, bár hivatalos megállapodás még nincs a produkció és a DBR Metró Projektigazgatóság között. A Die Hard 5. összesen 120 millió dolláros, azaz 25 milliárd forintos összköltségvetéssel készül, amelyből a hírek szerint 14 milliárdot költenek el nálunk a filmesek. 300-400 fős magyar szakembergárda dolgozik majd az ötödik részen, többek között a Trónok harcáért SAG-díjjal jutalmazott kaszkadőrjeink.

A Good Day to Die Hard alcímet viselő Die Hard 5 budapesti forgatása április közepén kezdődik, a korábbi hírek szerint még az M7-es bevezető szakaszát is lezárják majd Bruce Willis akciójelenetei miatt. A film hazai koprodukciós partnere a World War Z budapesti forgatását leszervező Mid Atlantic Films.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek