Disszidált a disszidáló kamaszokról szóló kubai film két főszereplője

2012.04.25. 09:20

Nyoma veszett két kubai színésznek, akik éppen a New York-i Tribeca Filmfesztiválra tartottak a filmjük premierjére. Javier Nunez Florian és Analín de la Rua de la Torre a floridai Miamiban tűnt egy átszállás során még a múlt héten.

Una Noche című filmjük bemutatója csütörtökön volt a rangos Tribeca Filmfesztiválon, ahová a fesztivál szervezői szerint nem érkeztek meg és semmit sem tudnak róluk. A New York-i Lucy Mulloy rendező által Kubában forgatott Una Noche szegény sorsú kamaszokról szól, akik elhatározzák, hogy az Egyesült Államokba disszidálnak. A főszereplő Raul érdekes módon éppen Miamiról álmodozik, ám a szerepét alakító Dariel Arrechada viszont megérkezett New York-ba és részt vett a premieren. Nemsokára visszaindul Kubába.

A Tribeca filmfesztivált a New York-i World Trade Centert 2001. szeptember 11-én ért terrortámadás után hívta életre Robert De Niro, Jane Rosenthal és Craig Hatkoff azzal a céllal, hogy segítsen a támadás által különösen sújtott Tribeca városrészen, és visszahozza a pezsgést és a kultúrát a környék vérkeringésébe.