A Marvelnek nagy tervei vannak a Fekete Özveggyel

2012.05.01. 17:16

A Scarlett Johanssonnal készülő Fekete Özvegy karakterére egy spin-off film koncepcióját kezdték kialakítani, jelentette be Kevin Feige a sajtótájékoztatón. A The Avengers (Bosszúállók) bemutatása óta a figura népszerűsége töretlenül növekszik, így még nagyobb az esélye a szuperhős lányról szóló film megvalósulásának.

black widow- iron man
Fotó: Marvel Films

A Fekete Özvegy-filmet a piacképessége érdekében a Bosszúállók folytatásához szeretnék kötni, de arra is van esély, hogy a Marvel-filmeket összekötő szervezet, a SHIELD lesz a történet középpontjában, amiben Fekete Özvegy és Sólyomszem kapna kiemelt szerepet.

Közben rengeteg Marvel film van kilátásban, évente kettőt kellene készíteniük, ha eddigi ígéreteikhez tartani akarják magukat. A Thor 2-t, az Iron Man 3-at, Amerika Kapitány 2-t, és a Bosszúállók folytatását mind kilátásba helyezték 2014-ig. Az eddigi Marvel opuszokat megkoronázó Bosszúállók sztárjai: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Clark Gregg, Tom Hiddleston és Stellan Skarsgard. Írta és rendezte a sci-fi műfajának nagy mágusa, Joss Whedon.