no

Selena Gomez bikiniben rabol

2012.05.08. 13:50

A Spring Breakers című dráma beharangozó képein Selena Gomez, Vanessa Hudgens és Ashley Benson pucsítanak bikiniben, de a főszereplésükkel készülő film strandos szerelmi történet helyett provokatív thriller lesz. A történet szerint a lányok bikinikben rohangálva bankokat rabolnak, és gyilkosságokat tervelnek ki. A Tétova lelkek című, Velencében is díjazott, 1997-es film direktora, Harmony Korine rendezi.

springbreakers
Fotó: hollywoodcrush.mtv.com

A  lányoknak családbarát tinifilmes múltja van: Hudgens és Gomez a Disney gyerekműsoraiban szerepeltek, Hudgens a High School Musicallel hódította meg a korosztályát, a harmadik főszereplő, Benson pedig az ABC Family műsorán futó Pretty Little Liars miatt lett híres. „Valami egészen mást szerettem volna már csinálni, mint korábban – mesélte Gomez. – Például sohasem cigiztem. Nagyon vicces volt: megmutatták, hogyan kell cigizni.”

James Franco is megjelenik a filmben. Ő lesz Alien, a rapper, aki kihozza a lányokat a börtönből, miután kiraboltak egy bankot. Franco kifejezetten örült a szerepnek, részben a fiatal szereplőgárda miatt. „Amikor Harmony közölte, hogy kiket választott a szerepekre – emlékezik Franco – azt gondoltam, ez több szempontból is tökéletes választás. A fiatal színésznők rettentően lelkesen dolgoznak egy ilyen kaliberű rendezővel, mint Harmony.” A Spring Breakers 2013-ban kerül majd az amerikai mozikba.