Koronavírus adatok

2021. dec. 02.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C

Travoltát zaklatással vádolja egy masszőr

2012.05.08. 12:03
tk3s 20120326 sha v102 788
Fotó: Luis Vargas

Szexuális zaklatással vádolja egy férfi masszőr John Travolta amerikai színészt, a vádló pert is indított a híresség ellen. A masszőr szerint Travolta megsimogatta lábát, hozzáért nemi szervéhez, majd szexuális aktust kezdeményezett még január 16-án egy exkluzív hotel bungalójában.

A színész sajtósa közleményben alaptalan hazugságnak minősítette a vádat. "Azon a napon, amikor a felperes szerint találkozott Johnnal, Travolta nem is volt Kaliforniában, bizonyítható, hogy a keleti parton tartózkodott" - fogalmaz a közlemény. "John azt akarja, hogy ejtsék az ügyet, majd be fogja perelni a panaszost és annak ügyvédjét, mert aljas szándékból pert indítottak ellene" - jegyezte meg a filmcsillag képviselője.

A bírósági papírokból kiderült: a masszázst egy névtelen telefonáló rendelte meg. A hívó felvette a masszőrt, majd a hotelbe vitte, ahol óránként 200 dollárt fizettek neki. Az ügyvéd szerint azért vártak eddig a kereset benyújtásával, mert minden részletnek utána akartak járni. John Travoltáról már több ízben híresztelték, hogy saját neméhez vonzódik. A színész minden alkalommal tagadta ezt. A filmcsillag 1991 óta házas, felesége Kelly Preston.