Előkerült Nick Stahl, a Terminátor 3 sztárja

2012.05.21. 09:33
tk3s bei burning palms 743648ae
Fotó: Jim Smeal / Beimages

Nem kapták el a Halálosztók a Terminator 3 egykori sztárját: a 32 éves színész egy elvonóban van, ahol a súlyos alkohol- és drogfüggősége miatt kezelik a következő 30 napban. Ezt Stahl egyik közeli barátja tudatta egy köremailben a sztárért aggódókkal, bár sok bulvárlap, köztük a Perezhilton is kamunak tartja a hírt, főleg, mert a színész válófélben lévő felesége, Rose Stahl (aki egyedül neveli kétéves lányukat, Marlót), nem kapott az állítólagos üzenetből.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, az egykori John Connorról május 9. óta nem lehetett tudni semmit, ezért az exfeleség bejelentést tett a Los Angeles-i rendőrségen. Az alkohol- és drogproblémákkal küzdő, 32 éves Stahl korábban is sokszor napokra kimaradt, és úgy került elő, mint egy bedrogozott csöves, ezért csak úgy látogathatta hetente 8 órányi időre a gyerekét, ha hivatalos tesztekkel tudta bizonyítani, hogy nem kokózott és piált a családlátogatás előtti 24 órában.

Az eltűnős-drogos sztori morbid érdekessége, hogy Stahl a 2003-as Terminator 3-ban pont egy olyan gyógyszerfüggő, alkesz John Connort alakított, aki nem tartotta a kapcsolatot az ismerőseivel, inkább mobiltelefon és hivatalos papírok nélkül, motoros csövesként járta Amerikát, nehogy a szerettein keresztül elkapják a jövőből utánaküldött gépemberek.