Komancs indián lett Johnny Depp

2012.05.23. 09:19 Módosítva: 2012.05.23. 12:27

Ha valakiről kapásból feltételezni kellene Hollywoodban, hogy habozás nélkül beáll komancs indiánnak, az Johnny Depp. A színész soha nem törődött a konvenciókkal, nem úgy viselkedett, mint ahogy azt egy olyan A-listás sztártól elvárják, mint amilyen ő maga is, tessék csak a dohányzásra vagy a rendezetlen fogsorra gondolni, és ez csak a felszín. A színész új filmjében, a Gore Verbinksi rendezte Lone Rangerben egy Tonto nevű Potawatomi indiánt alakít, aki az álarcos főhős hű barátja.

Lone-Ranger

A komancsok a szerep hatására kérdezte meg Depptől, hogy volna-e kedve a komancs nemzetség tagjává válni, mire a színész (természetesen) habozás nélkül igent mondott. A jelentések szerint Depp nagyon büszke a meghívásra és hatalmas megtiszteltetésnek veszi. A komancsok képviselője azt nyilatkozta, hogy Depp egy nagyon bölcs ember, aki karrierje során számos alkalommal bizonyította, hogy gondolkodásmódja nem áll távol az amerikai őslakosokétól.

A Lone Rangert, amiben Depp mellett Armie Hammer, Helena Bonham Carter, William Fichtner és Tom Wilkinson is szerepel majd, 2013. május 31-én mutatják be.