János, Pál
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ki hal meg legelőször a Prometheusban?

2012.05.25. 10:25 Módosítva: 2012.05.25. 10:29

Már csak két hét van hátra, hogy végre megtudjuk, lesznek-e Alienek az Alien-mentesnek beharangozott Alien-előzményfilmben, ezért Ridley Scott természetesen újabb Prometheus-videókkal kergeti őrületbe a geekeket. Ebben például a David nevű android (Michael Fassbender) keménykedik a Weyland Táraság egyik emberével, Meredith Vickersszel (Charlize Theron) aki az idegen civilizációt kereső expedíció parancsnoka:

Ebben a videóban Ridley Scott pont egy véletlenül magán felejtett Northface-túradzsekiben áradozik arról, milyen boldog, hogy újra sci-fit forgathatott, micsoda buli lesz 3D-jelenetekkel befosatni a nézőt és mekkorát fog ütni az az alapsztori, hogy a békés idegenek megteremtettek minket, aztán magunkra hagytak, de mi utánuk megyünk és jól felbosszantjuk őket.

Itt pedig a Tom Hardy-hasonmás Logan Marshall-Green mesél a tudós karakteréről, aki valószínűleg az elsők között fog meghalni a filmben, mivel leveszi a szkafanderét egy idegen bolygón és látványosan odavan egy másik kutatóért, akit Noomi Rapace alakít:

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!