Brad Pitt megint Budapesten vadászik zombikra

2012.06.05. 15:31

A rajongóknak jó hír, a World War Z című zombifilmet finanszírozó stúdiónak már korántsem, hogy nagyon úgy tűnik, az eleve hányatott sorsú filmhez most közel két hónapnyi utóforgatás szükséges. A World War Z forgatókönyvét éveken át csiszolták, egy ponton a stúdió már ott tartott, hogy hagyja a fenébe a globális zombiháborúról szóló filmet, de csak belevágtak. A Paramount gondjai a forgatás kezdete óta tovább szaporodtak, a készítők többször túllépték költségvetést, és a színészek időbeosztásával is voltak gondok, de csak sikerült tető alá hozni a filmet.

worldwarz

Most viszont úgy néz ki, Marc Forster rendező és Brad Pitt főszereplő vissza kell, hogy térjen Budapestre, mert a stúdió nem elégedett jópár jelenettel. Azt egyelőre nem tudni, hogy a film többi fontos szereplője, Matthew Fox, Mireille Enos és James Badge Dale visszatér-e. A filmet eredetileg 2012 decemberében mutatták volna be, de a gondok miatt ezt áttették 2013 június 21-re.

A Slashfilm szerint az, hogy utóforgatásra van szükség, még nem túl aggasztó, ez minden filmmel előfordulhat (a John Carter esetében 3 és fél exra hétre volt szükség), de az, hogy a munkálatok még hét héten azaz 49 napon át tartanak majd, azt jelentheti, a Paramount a film nagy részét újraforgattatja.

A film alapjául szolgáló regényről itt olvashat kritikát, a forgatásról itt, itt és itt is írtunk.