Clive Barker írja a Zombies Vs. Gladiatorst

2012.06.11. 14:01

Zseniálisan idióta filmötletben próbálja egybegyúrni a geekkedvenc Spartacus és Walking Dead tévésorozatokat az Amazon Studios: a Zombies Vs. Gladiatorsban  természetesen az ókori Rómát özönli el az élőholtak serege. A keretsztori ehhez annyi, hogy egy elvetemült mágus, aki a Colosseum homokján halt kínhalált, utolsó leheletével elszabadít egy szörnyű átkot, és feltámasztja a holtakat. Természetesen csak egy izomhegy gladiátor állíthatja meg a Rómát elözönlő hullasereget.

A film forgatókönyvét eredetileg Greg Ostrin és Michael Weiss írták, de a stúdió most a Hellraiser-széria atyját, az ünnepelt horrorszerzőt, Clive Barkert kérte meg, hogy pofozgassa még egy kicsit az elmebeteg sztorit. Idén egyébként a nácizombi-mániás Rob Green is forgat egy ókori horrorfilmet: nála óriás vérfarkasokkal csapnak össze a gladiátorok. (via geektyrant.com)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek