Weyland-logót rejt a Prometheus-stáblista

2012.06.11. 16:11 Módosítva: 2012.06.11. 16:47

A Firstshowingtól a Dualshocknexusig minden geek oldal azon pörög, hogy a múlt héten bemutatott Prometheus stáblistájának végén a Weyland társaság logója is ott figyel egy harsogó weylandindustries.com link társaságában.

weylandlogo
Fotó: 20th Century Fox

A logó és a honlap szerint az Alien-univerzum emberkísérletektől és tömeggyilkosságoktól sem visszariadó, biológiai fegyverekre áhítozó, gonosz űrcégét 2012. november október 11-én alapították, de ez persze csak a film gerillakampánya: valószínűleg a Prometheus bluray- és dvd-kiadása fog ősszel megjelenni, remélhetőleg plusz fél óra játékidővel.

Ridley Scott Alien-mentesnek ígért Alien-előzményfilmje csak 50 millióval nyitott a hétvégén, ami ugyan minden eddigi Alien-filmnél jobb (ideértve a megbocsáthatatlan AVP2-t is), de messze elmarad az olyan agyonreklámozott blockbusterek mögött, mint a 77 millióval kezdő Avatar vagy az idei év slágerének számító Bosszúállók, ami 204 milliót kaszált az első amerikai hétvégéjén, nem beszélve a 300-ról, ami a Prometheushoz hasonlóan R-kategóriás volt, mégis 70,9 milliót szakított a premierje után.

A Fox egyébként még a premier után is ezerrel nyomatja a vírusvideókat, itt van például a legfrissebb, a hülye gumiálarc nélküli Guy Pearce-szel, amint ép Weylandként készül a nagy bejelentésére: