Jackie Chan visszatér!

2012.06.28. 15:11

Korábbi ijesztgetései ellenére hamarosan újabb akció-vígjátékot forgat Ázsia elsőszámú sztárja, ráadásul a helyszínek között Kelet-Európa is szerepelni fog.

144795355
Fotó: Marc Piasecki

Jackie Chan, Hong Kong 58 éves legendája májusban Cannes-ban jelentette be, hogy nem kíván többet akciófilmben szerepelni, mert inkább drámai színészi oldalát villogtatná. Akkor a saját rendezésében készülő és decemberben bemutatásra kerülő Istenek fegyverzete 3-at promózta, és nevezte utolsó akciófilmjének. Most azonban Chan egy új akcióvígjáték előkészületein dolgozik. A The Hollywood Reporter híre szerint a színész új filmjének sztorija saját ötletén alapul, és egy olyan nyomozót játszik majd benne, aki egy tartozásai miatt menekülő szerencsejátékost üldöz országokon át.

Az angol nyelven készülő- egyelőre cím nélküli - film Kínában, Hong Kongban és Kelet-Európában fog forogni. Utóbbi térségen belül egyelőre nem konkretizálták, hogy mely ország lesz a helyszín, de Magyarország is versenyben van Csehország, Románia, Szerbia és Bulgária mellett. A térségben eddig egyszer járt Chan: a Londoni csapás nagy részét a prágai Barrandov stúdióban vették fel.

Utoljára két éve jelentkezett angol nyelvű filmmel, akkor A karate kölyökkel sikert aratott, de a Kém a szomszédban elhasalt.