Eszter, Eliza
EUR 382,15 Ft
USD 358,20 Ft
14 °C
24 °C

Roger Moore dalra fakadt

2012.07.12. 08:30
bond

Roger Moore életében először dalt énekelt fel James Bond első kalandjainak 50. évfordulója alkalmából, közölte a híres titkosügynök francia kedvelőinek klubja. A brit színész hétszer alakította a filmvásznon a brit titkosszolgálat 007-es ügynökét. A Happy Birthday Mr. Bond című dalt a 84 éves Roger Moore és Irka Bochenko, a Holdkelte című epizódban szereplő Bond-lányduettben adja elő. Ízelítőt a dalból a www.jamesbond007.net internetes oldalon tesznek majd közzé, a teljes felvétel várhatóan szeptemberben kerül a boltokba.

Számos nemzetközi eseménnyel emlékeznek meg ősszel a 007-es ügynök dicsőségéről. A következő film, a Skyfall - Sam Mendes rendezésében és Daniel Craiggel a főszerepben - október 26-án kerül a mozikba. A James Bond: Dr. No című, Terence Young rendezte brit film 1962-ben került a mozikba. Őfelsége leghíresebb ügynökének alakját Ian Fleming brit író teremtette meg 1953-ben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás