A Kémkölykök-kislány gigamellű jónő lett

2012.07.27. 08:51

Emlékszünk még a Kémkölykök-tetralógia szendén mosolygó kislányára? Alexa Vega ma már 23 éves bombacsaj óriási mellekkel, amiket szerencsére nem is fog rejtegetni Robert Rodriguez gőzerővel készülő agymenésében, a Machete Killsben. A színésznő karakteréről egyelőre csak annyit tudni, hogy Killjoy névre hallgat és az Instagramra fellőtt, texasi forgatási fotó alapján szeret kurvásan öltözködni, és mindenét kipakolni, amije van:

1e8fd998c01911e18cf91231380fd29b 7
Fotó: Instagram
PHaes9OAPC0Ydj 1 m
Fotó: Dimension Films

Akárcsak a Machete Kills másik női főszereplője, Lady Gaga, aki a Twitterén megosztott, új moziplakát szerint egy Marylin Monroe-hasonmás énekesnő, a füstölgő pisztolyt szorongató La Chameleon lesz a 2013-ban mozikba kerülő filmben. A jónőfaktort egyébként Alexa Vega mellett Jessica Alba, Amber Heard és a géppisztolyos madám, Sofía Vergara emeli majd az egekbe. A kőarcú címszereplő, Danny Trejo újabb vérfürdőjéhez olyan hollywoodi botrányhősök fognak asszisztálni, mint a részegen zsidózó, asszonyverő Mel Gibson és a kurvázó-kokózó, epizódonkénti egymilliós gázsit szakító sorozatsztár, Charlie Sheen, aki ezúttal az Egyesült Államok elnökét alakítja.

Az első Machete 2010-ben hódított a mozikban, akkor azt írtuk róla, hogy az Expendablesnél is jobb lett: "A Machetében minden együtt van, amiért az emberek szerették a grindhouse mozik duplafilmjeit. Lobognak a csöcsök, hullanak a fejek, horrorparódiákat megszégyenítő mennyiségű vér és agyvelő fröcsög, az irrealitás-faktor pedig az egekben: mikor már azt hittük, nem lehet bizarrabb főhős egy puskalábú sztriptíztáncosnőnél, jön egy agyontetovált mexikói, és kinyúvaszt mindenkit a kifogyhatatlan késkészletével meg a chopperére hegesztett helikopterágyúval." (via movieweb)