Kidobták a hülye humort a Die Hard 5-ből

2012.07.27. 10:02

Abszurdnak, ostobának és idejétmúltnak tartja a régi Die Hard-filmek humorát az ötödik rész rendezője, írja a Movieweb. John Moore a hazafias poénkodások helyett inkább a moszkvai autós üldözésekre koncentrál, mivel szerinte "az emberek így is megértik, hogy a régi franchise-ok újramelegített verziói cinikusak. Lesz pár jó poén és néhány tipikus McClain-humor, de semmiképp sem olyanokra kell gondolni, hogy Bruce Willis idiótaként rohangál majd Moszkvában és mindenkinek beszól, hogy Hahó, Amerika nyerte a hidegháborút!"

A Die Hard - Drágább, mint az életed Moszkvában játszódó jelenetei április közepe óta készülnek Magyarországon a World War Z-t is Budapestre hozó Mid Atlantic Filmsnek köszönhetően. A történet szerint a korábbi részek tökös amerikai zsaruja, John McClane (Bruce Willis) Oroszországba kénytelen utazni, mivel az időközben felnőtt fia, Jack (Jai Courtney) az ottani maffiózók fogságába esett, egy terroristákkal barátkozó tábornok pedig meg akarja ölni a Moszkvába látogató amerikai elnököt. Az apa-fiú kapcsolatot is boncolgató cop buddy-film 2013. februárjában kerül a mozikba.

Térképünkön piros autóval jelöltük a Budapesten forgatott járműves üldözéseket, női ruhával a partyjeleneteket, lilával a belső forgatásokat, véres atlétával Bruce Willist. Kimaradt egy forgatási helyszín? Vetkőző, autózó vagy halott statiszta volt a Die Hard 5-ben? Bruce Willis útlezárása miatt késett el a munkából? Írjon részletes élménybeszámolót erre a címre!  • Hírek
  • Hírek