Billy Bob Thorntonnal jön a Tapló Télapó 2

2012.07.31. 11:52
tk3s 20031126 clg g90 845
Fotó: Dimension Films

Évek óta tervezik, de most végre beindul a Billy Bob Thornton jegyezte groteszk karácsonyi vígjáték folytatása. A Deadline.com híre szerint Steve Pink lesz a Tapló Télapó 2. rendezője. A korábban a Felvéve és a Hot Tub Time Machine című vígjátékokkal jelentkező Pink írója is lesz a filmnek, ebben jobb referenciája van: társírója volt a Pop csajok satöbbinek és az Otthon, véres otthonnak.

A Tapló Télapó a 2003-as karácsonyi moziszezon egyik váratlan meglepetése volt: a 18 millió dollárból forgatott film Amerikában 60 milliós bevételre tett szert, és az azóta eltelt évtized alatt kisebb klasszikus lett a részeges, szexmániás, trágár áruházi Mikulásról szóló vígjáték. Thorntonnak főszereplőként azóta se volt ekkora sikere, így nem csoda hogy újra bevállalja.

Tíz évvel az első rész után, 2013-ban kerülne mozikba a Tapló Télapó 2., és ezidáig egyedül Billy Bob Thornton részvétele számít biztosnak, de nagy eséllyel Tony Cox és Lauren Graham is felbukkan majd. A film két emlékezetes mellékszereplője, Bernie Mac és John Ritter azóta elhunytak.