Schwarzenegger örül a visszatérésnek

2012.08.14. 10:32

Arnold Schwarzenegger boldog, hogy visszatért a filmiparba a politika világából. A színész erről A feláldozhatók 2. hétfői londoni premierjén beszélt.

Sylvester Stallone 2010-es akciófilmjének folytatásában ismét feltámad a legendás akciósztárok színe-virága: Schwarzeneggeren kívül Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Jason Statham, Bruce Willis, Chuck Norris és Jet Li is szerepet kapott a zsoldosok újabb küldetésében - írja a BBC.

A The Expendables 2 - A feláldozhatók 2. londoni díszelőadása előtt a volt kaliforniai kormányzó elmondta: úgy érzi, az élete egy nagy örömteli utazás. Jól érezte magát a film világában, aztán kormányzóként és most ismét boldog, hogy visszatérhetett a filmezéshez. Akciósztár kollégáiról szólva hozzátette: míg a nyolcvanas években egymás riválisai voltak, most egy csapattá álltak össze.

Schwarzeneggerhez a vörös szőnyegen Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren is csatlakozott. A belga akciósztár hangsúlyozta, milyen élmény volt példaképeivel együtt játszani.
A filmet augusztus 30-tól mutatják be a magyar mozikban.

Avi Lerner, a film producere a Huffington Postnak adott nyilatkozatában már a harmadik részről beszélt, és elárulta, hogy Clint Eastwood, Harrison Ford, Wesley Snipes és Nicolas Cage neve is felmerült a folytatást illetően, de pozotív visszajelzást eddig csak Cage-től kaptak. Snipes ugye még börtönben ül adócsalás miatt, Eastwood és Ford pedig nemigen valószínű, hogy egy ilyen felkérésre igent mondana.