Az iratmegsemmisítőben végezte a Tini nindzsa teknőcök forgatókönyve

2012.09.03. 12:08

Kiszivárgott múlt héten a legújabb Tini nindzsa teknőcök-feldolgozás forgatókönyve, amit teljesen szétszedtek a rajongók. Michael Bay, a Ninja Turtles producere köztudottan nem hátrál meg a konfliktusok elől, így a hivatalos honlapján vágott vissza.

Először is leszögezte, hogy a napvilágot látott változat nem az, amivel dolgoznak. „A kiszivárgott forgatókönyv, amit a különböző internetes oldalak azóta is folyamatosan kommentálnak, jóval azelőtt született, hogy én vagy bárki a produkciós cégemtől csatlakozott volna a filmhez. Ez a verzió jóval azelőtt az iratmegsemmisítőben végezte. Semmi aktuálisat nem derítettetek ki, inkább várjátok meg a filmet!”

Mindez egybevág a korábbi hírekkel, miszerint a forgatást az André Nemec és Josh Appelbaum által jegyzett forgatókönyv átdolgozása miatt halasztották el, ők írták egyébként a Mission: Impossible – Fantom protokoll könyvét is. Arról senki nem tud, hogy új írókat vontak volna be, annak ellenére, hogy úgy tűnik, elölről kezdik az egész folyamatot.

„Bár két évvel ezelőtt írtunk alá a Tini nindzsa teknőcökhöz, valódi megállapodás csak tavaly év vége felé született. Néha bizony ilyen sok idő kell hozzá. Szóval a forgatókönyvvel addig senki sem foglalkozott. Ne rajtunk kérjétek számon az első változatot, hanem a Paramounton!” - írta Bay.

Mostani állás szerint a Tini nindzsa teknőcök 2014. május 16-án kerül a mozikba, a forgatás feltehetően még idén megkezdődik. Az élőszereplős akciófilmet Jonathan Liebesman rendezi.