Klotild
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Lana Del Rey a filmezésben eresztene gyökeret

2012.09.07. 13:10

Lana Del Rey, az újabban barna énekesnő bejelentette, hogy énekesi karrierje mellett most a filmvilágban is kipróbálja magát. A négy év után 2012-es Bron to Die albumával befutó előadó már el is kezdte írni első forgatókönyvét. "Remélem, sikerül gyökeret eresztenem a filmezésben", nyilatkozta a The Sunnak, de konkrét tervet nem nevezett meg.

Amellett, hogy a Jaguar új arca lett, és meztelenül pózolt az amerikai GQ magazinnak, ő maga vágja a számaihoz készült videóklipeket is különféle gyűjtött anyagokból és filmrészletekből, amihez jogászai biztosítják a szerzői jogi feltételeket.

Több dala szerepelt Francis Coppola lányának, Sophia Coppola filmjében, amire szintén kitért az interjúban: „Nagy tisztelője vagyok Sophiának, az édesapja filmjei a kedvenceim, főleg a Keresztapa első két része.”

Az azonban nem tűnik valószínűnek, hogy a közeljövőben megjelentetné a Born To Die lemez folytatását, mivel saját bevallása szerint kifogyott az ihletből. "Mit tudnék elmondani benne? Nem hiszem, hogy írok még egy lemezt" - fogalmazott.