Sherlock Holmes lehet az új Bond-gonosz

2012.09.25. 12:13

A 117-Skyfall után Daniel Craig valószínűleg még két további Bond-filmben játszhat, a 24. és a 25. filmek további szereposztása azonban még bizonytalan. Persze kérdés, vajon hová sodorja a történet a főhőst, és milyen Bond-lányokat találnak még mellé az alkotók, de a legfontosabb, hogy ki játssza majd az ügynök ellenfelét.

A idei film elég magasra teszi a lécet Javier Bardemmel, de a hírek szerint a Bond 24 munkacímű mozi gonosza is hasonlóan szuggesztív lesz. A Daily Express információi szerint Benedict Cumberbatch játssza az ellenfelet a következő 007-es moziban. A hírt hivatalosan még nem erősítették meg.

A színész feketére festett hajjal a BBC sikeres sorozatában, a Sherlockban játszotta a címszerepet. Annyira befutott, hogy azóta le is foglalták vagy féltucatnyi filmbe, például a 2013-as Star Trek Into Darknessben is szerepel. Azért sem lenne rossz választás a Bond-filmbe, mert ritkán szerepeltetnek a főszereplőnél fiatalabb ellenfelet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás