Már írják a Jurassic Park 4 forgatókönyvét

2012.09.28. 09:54 Módosítva: 2012.09.28. 09:56

Majdnem egy évtizedes huzavona után lassan célegyenesbe kerül a Jurassic Park IV. A Universal Pictures fejesei ezúttal a 481,8 milliót kaszálóA majmok bolygója: Lázadás forgatókönyvíróit, Rick Jaffát és Amanda Silvert kérték fel arra, hogy végre összehozzanak egy normális sztorit a korábban beharangozott, félig ember, félig dinoszaurusz katonák és a prehisztorikus vírus helyett.

jurassicpark4logopp8
Fotó: Facebook / Tumblr

A film producerei Steven Spielberg és Kathleen Kennedy lesznek, a rendező pedig Joe Johnston, aki a 2001-es Jurassic park 3 után olyan geekfilmeket forgatott, mint a Farkasember és az Amerika kapitány. Johnston egyébként így nyilatkozott a negyedik részről: "Teljesen más lesz, mint amit eddig láthattunk. Nem kapcsolódik szervesen az előző három részhez, mert egy második Jurassic Park-trilógia nyitányának tervezzük."

Nehéz dolga lesz viszont a Majmok bolygója írópárosának, mert a Universal korábban olyan nagyágyúk sztoriját is kidobta, mint a Legenda vagyokat jegyző Mark Protosevich vagyy William Monahan, aki a Szigorúan Piszkos ügyek adaptálásáért Oscar-díjat kapott. (via geektyrant.com)