Dögös Trónok harca-sztárra hajt a Marvel

2012.10.03. 10:14

A sárkányoknak parancsoló Daeneryst, azaz Emilia Clarke-ot akarják a Marvel főnökei leigazolni a Captain America 2: The Winter Soldier női főszereplőjének. A konkrét karaktert még nem találták meg neki, csak annyi biztos, hogy közeli kapcsolatba keveredne a csillagos pajzsot hajigáló, frissen kiolvasztott világmegmentővel, Steve Rogersszel (Chris Evans), akinek sem a szuperhőssé válása előtt, sem utána nem volt még ideje szexelni egy jót, mert vagy az okkult nácik világuralmát vagy az idegenek invázióját kellett megakadályoznia.

Emilia Clarke a Trónok harca egyik emlékezetes jelenetében
Emilia Clarke a Trónok harca egyik emlékezetes jelenetében
Fotó: HBO

A női főhősnő szerepére egyébként a Mad Men és a Balfékek sorozatok sztárja, Alison Brie, valamint a Frászkarika 3D-ben domborító, nem túl tehetséges Imogen Poots is esélyes.

Az Amerika kapitány második része 2014. április 4-én kerül a mozikba, és a félszemű Nick Furyt alakító Samuel L. Jackson mellett régi ismerősként bukkan fel benne Fekete özvegyként Scarlett Johansson. A filmet a főleg tévésorozatokban és vígjátékokban utazó testvérpár, Anthony Russo és Joe Russo rendezi. (via movieweb)