no

Megbukott a kanadai pornós Bollywoodban

2012.10.09. 09:25
leone

Sunny Leone indiai-kanadai pornószínésznő hiába hajigálta le magáról ruhatára nagy részét és parádézott a vásznon egy szál vörös csipkés neglizsében (meg az ehhez kötelességszerűen hozzácsapott harisnyatartó-tűsarkú kombóban), a Jism 2 (A test) című bollywoodi botrányfilm leginkább Mumbai utcáin kavart indulatokat, a mozinézők inkább röhögtek az erotikus thrillernek beállított filmen.

A pornós akkor került képbe a film rendezőjénél, Pooja Bhattnál (aki nem mellesleg Mashesh Bhatt rendező lánya), amikor a Big Brother indiai celebkiadásában beköltözött a villába, menten megnövelve a reality nézettségét. A film története dióhéjban annyi, hogy a rendőrök egy félelmetes bérgyilkost igyekeznek elfogni, és ehhez a legjobb módszernek egy pornós alkalmazása látszik. A filmet Leone adja el, ez ugye egyértelmű, a felvezető marketingkampányt is szinte kizárólag rá építették, ami alaposan felbőszítette a közvéleményt.

Mumbai polgármestere levetette a Jism 2 plakátjait a buszok oldaláról, a film bemutatója előtt a vérmesebb ellenzők felvonulással és a rendező képmásának elégetésével tiltakoztak, de feleslegesen, mert a bemutató viszonylag biztató számai után a filmre nem nagyon kíváncsi senki Indiában. A Jism 2 fülledt erotikát ígért, de meztelenség nagyjából annyi van benne, mint egy meredekebb Született feleségek-epizódban. Leone fehérneműs jeleneteitől az internet korában már senki nem fog vértolulást kapni, a 31 éves pornós pedig rendes színésznőnek csapnivaló - legalábbis a helyi kritikusok szerint.