Nem szexel élőben Nicole Kidman

2012.10.22. 13:06

Nicole Kidmant állítólag megdöbbentette, hogy Lars Von Trier legújabb filmjében, a Nimfomániásban élőben kellett volna szexelnie, ezért kilépett a filmből - írja a The Sun.

Trier kétrészesre tervezett filmje egy ninfomániás nőről (Charlotte Gainsbourg) szól, akinek pornográf kalandjait kamaszkorától ötven éves koráig mesélné el a film. A kétszer 120 perces alkotást Trier kétféle verzióban készíti el a hírek szerint, egy könnyedebb változatot a mozik számára, egy durvábbat pedig a fesztiválokra.

Nicole Kidman kilépése a filmből azért is furcsa, mert az egyik férfi szereplő, Shia LaBeouf korábban úgy nyilatkozott, hogy Trier már a forgatókönyv címlapján egyértelművé tette, hogy a szexjeleneteket élesben akarja felvenni, dublőr nélkül. LaBeouf ezen annyira felbuzdult, hogy a szerepre egy saját, barátnőjével felvett szexvideóval pályázott, melyből kisebb botrány lett.

A szereposztás azonban Kidman nélkül is parádés lesz, ugyanis a Nimfomániásban Gainsbourgon és LaBeoufon kívül szerepet kapott többek között Uma Thurman, Udo Kier, Willem Dafoe, Christian Slater és Jamie Bell. A stáb jelenleg Németországban forgat, a Nimfomániás bemutatója május 30-án Dániában lesz.