Mégsem előzményfilm lesz a Wolverine

2012.10.26. 12:27

James Mangold az Empire magazinnak mesélt az X-Men-franchise legújabb darabjáról, amiben ismét Hugh Jackman Fark Rozsomákja játssza a főszerepet, és ami az előzetes információk ellenére nem előzményfilm lesz, azaz nem az X-Men kezdetek: Farkas című 2009-es film folytatása.

wolvie-bones

Mangold elárulta, hogy a történetben nem szerepel majd Jean Grey, a legtöbb mutáns bujkál, az X-Menek már nem aktívak, szóval főhősünk nagyon el van keseredve. Ez azért is érdekes, mert a jelenleg is készülő film forgatásán állítólag feltűnt Famke Janssen színésznő, aki pont Greyt alakította az eddigi X-Men-filmekben. Az Empire szerint igencsak valami flashbacket forgathatott, amit viszont gond nélkül ki lehet majd vágni a kész filmből.

A magazin egy képet is lehozott a filmből, amin Jackmant nem adamantium karmokkal, hanem csontkinövésekkel láthatjuk, de erre is magyarázat lehet egy visszaemlékezéses-rémálmos jelenet. Magát a filmet a rendező "akciódús japán noirnak" nevezte, és megerősítette, hogy nem kapcsolódik majd egyik X-Men-filmhez sem, hanem különálló történet lesz, amit az is megért, aki most hall először a mutánsokról.

Ami a franchise másik készülő filmjét illeti, Matthew Vaughn bejelentette, hogy nem ő rendezi majd az előkészítés alatt levő X-Men: Days of Future Past című filmet, de okot nem adott döntésére. Vaughn rendezte az ijfú X-Men-hősökről szóló  X-Men: Az elsők című 2011-es filmet, amit 160 millió dollárból forgatott, és 360 milliót termelt a mozipénztárakban. A gyártó Fox az első két X-Men-filmet rendező Bryan Singert szeretné megnyerni a melóra, a forgatás jövő tavasszal kezdődik.