Dwayne The Rock Johnson lesz Herkules

2012.11.08. 11:49

Megvan az idei év legtökéletesebb castingja: az egykori pankrátor Dwayne Johnson, aki még mindig előszeretettel szólíttatja magát bohócbirkózós becenevén Sziklának (The Rock, már ha) lesz Herkules az MGM-Paramount koprodukcióban készülő Brett Ratner-filmben, aminek Peter Berg (Csatahajó) lesz az egyik producere.

A film forgatókönyvét a Radical Studios Hercules: The Thracian Wars című képregénysorozata nyomán írták, és ugyan a tárgyalások még Ratnerrel és Johnsonnal is zajlanak, de a 2013 elején induló forgatásra tuti aláír mindkettő, tessék megnyugodni.

A képregény története egyébként a trójai háború előtt játszódik, és minden mitológiai elemet nélkülöz, tulajdonképpen egy "Conan és a trákok"-sztoriról van szó, amiben a barbár legenda helyett Herkules vág véres ösvényt sok-sok őt bántani igyekvő nyikhaj között, és közben megdug hat-nyolc rabszolganőt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek