Így verte szét Bruce Willis Budapestet

2012.11.08. 13:25

Hasznosi Attila akkora Die Hard-rajongó, hogy összevágott egy másfélperces videót a 2013. februárjában mozikba kerülő Die Hard - Drágább, mint az életed budapesti forgatásáról (a szpotban látható kamerás és mobilos felvételeknek egy részét egyébként pont az Index-olvasók küldték be nekünk), így most újra megnézhetjük a ripityomra tört kék furgont, amit a terroristák páncélautója üldöz a galambszaros belvárosi utcákban.

A Die Hard 5 Moszkvában játszódó jelenetei áprilistól augusztusig forgott Magyarországon, a World War Z-t is Budapestre hozó Mid Atlantic Filmsnek köszönhetően. A történet szerint a korábbi részek tökös amerikai zsaruja, John McClane (Bruce Willis) Oroszországba kénytelen utazni, mivel az időközben felnőtt fia, Jack (Jai Courtney) az ottani maffiózók fogságába esett, egy terroristákkal barátkozó tábornok pedig meg akarja ölni a Moszkvába látogató amerikai elnököt. Az apa-fiú kapcsolatot is boncolgató cop buddy-filmhez nemrég jött ki egy előzetes – ami legnagyobb meglepetésünkre John Moore szerény rendezői képességei ellenére is egy sokkal jobb filmet ígér a Die hard 4.0-nál.

És az InterCom jóvoltából már szinkronos trailerünk is van: Bruce Willis magyar hangja természetesen ezúttal is Dörner György!