Ágnes
2 °C
11 °C

Nicolas Cage nem lesz feláldozható

2012.11.08. 11:34

„Nincs tudomásom arról, hogy Nicolas Cage csatlakozott volna a The Expandables – A feláldozhatók 3 stábjához” – nyilatkozta a deadline.comnak Sylvester Stallone, az egykori Rambo/Rocky. A színész azt is közölte, hogy az alig egy nappal korábban megjelentekkel ellentétben még csak nem is tárgyalt Cage-dzsel a szerepről.

Pár napja még más volt a helyzet, ugyanis olyan hírek keringtek a médiában, hogy Cage tagja lett a The Expandables 3 színészstábjának, melyhez vagy egy Stallone-rajongó által készített, rossz angolsága miatt volt feltűnően hamis facebook oldalt, vagy Stallone által elejtett a spanyol El País nevű lap online oldalán közölt megjegyzéseket idézték. A spanyol cikkben Cage neve mellett Mickey Rourke – aki szerepelt is az első The Expandables filmben –, a jelenleg börtönben ülő Wesley Snipes és Harrison Ford neve is felmerült még lehetséges színésztársakként. A találgatások akkor indultak meg, mikor Stallone Európában járt, hogy az Expandables 2-t népszerűsítse, és az újságírók arról faggatták, kiket látna szívesen a folytatásban.

Bármi legyen is az igazság az ideje csak pocsék filmekkel – mely alól a Kick-Ass (Ha/Ver) film az egyedüli kivétel – haknizó Nicolas Cage-ről, az Expandables 3 érkezése immár biztosnak tűnik.