Film készül az INXS halott énekeséről

2012.11.23. 09:11

Michael Hutchence 1997 november 22-én, egy Sydney-i szállodai szobában lett öngyilkos, de élete (és főleg halálának körülményei) azóta is foglalkoztatja a közvéleményt - ezt lovagolja meg egy készülőben lévő film, amit Hutchence anya és testvére Two Worlds Colliding című könyve nyomén készítenek majd el. A projekt forgatókönyvírója az a Bobby Galinsky, aki annak idején a Flatliners (Egyenesen át) című, a halál utáni életet kutató orvostanhallgatókról szóló thrillert is írta.

Az INXS 1977-ben alakult Sydney-ben, Need You Tonight, Suicide Blonde és New Sensation című számaik a slágerlistákat világszerte vezették, teltházas koncerteket adtak ahol csak jártak, szóval jól ment a szekerük. A zenekar énkese egy turné közben lett öngyilkos, vagy sikerült túl jól neki a fojtogatásos önkielégítés. Galinsky egy ausztrál rádiónak adott interjúban mondta el, hogy a történet a család oldaláról mutatja be az egykori világsztárt. "Testvér, fiú, barát lesz a filmben, nem rocksztár. Nem a szexről, a drogokról és a rakenrollról szól majd a film, hanem arról, mi hajtotta Michaelt, mit akart az élettől, és milyen démonai voltak."

A szereplőválogatás 2013 januérjában kezdődik majd, a forgatásra 2013 tavaszán kerül sor, legalábbis egyelőre így áll a dolog.