Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cyberszex III.

2001.11.19. 18:52
Lisa Palac iskolát teremtett: egyre több cyber-, illetve távolsági szexet ígérő árut hoztak forgalomba. Busás bevételek reményében, szinte mindent. Akadt közöttük média-hack is, például az FUFME Inc. FuckU-FuckMe(TM) névre hallgató terméke_
Palac Cyborgasm CD-ROM-ja - hasonlóan a hollywoodi sikerfilmekhez - nem kerülhette el a folytatást, jött a második rész_ Igaz, Michael Saenz Virtual Valerie-je is megérte az újabb változatot, de az egy másik, minőségibb történet.

A piac egyik legszórakoztatóbb portékájának az 1999-es FuckU-FuckMe(TM) bizonyult. Egyetlen hátránya: "csak" a hagyományos heteroszexuális aktusra tervezték, azzal nyugtatva a meleg és a leszbikus érdeklődőket, hogy kellő igény esetén az ő számukra is kifejlesztik a megfelelő modelleket. Viszont a klasszikus férfi-nő reláció minden módozatára, azaz anális és orális aktusra szintén alkalmazható. Már amennyiben az adott országban ez utóbbiak legálisnak minősülnek - fűzték hozzá az alkotók.

A legtökéletesebb, leghatékonyabb internet-alapú távolsági szex-kellék - állították. Meg azt, hogy a tényleges szeretkezés érzéki mámorát nyújtja. A mámor eléréséhez semmi másra nem volt szükség, mindössze a kellékeket kellett megvásárolni hozzá. Két hardware-egységet, illetve a kapcsolódó "intuitív" szoftver-interfészt. Az egységek: a genitalDrive(TM), férfi (M) és női (F) modellekben, melyek bármely PC 5,25 inches slotjába installálhatók. Mókás a küllemük: az M-változatból hímtag-szimuláció dudorodik ki, az F-modell pedig a női nemiszerv homorulatát formázza, mármint az előlapon, körből kinőve, körbe bevágva.

A rendszer nemcsak minden impulzust valós időben továbbít a partner genitalDrive-jába, de százszázalékos élethűséggel reprodukálja is azokat. Szkafanderek, teledildók, adatöltönyök nélkül. Semmi hókuszpókusz, semmi beöltözés. Színtiszta cyber, csak mi és a masina, meg valahol a hipertérben az ismeretlen légyottozó. Képzeljük el: állunk, ülünk, fekszünk, anyaszült meztelen, hímtagunkat, illetve vaginánkat a számítógép megfelelő részéhez passzintjuk, aztán hajrá, átszellemült arccal, nem evilági tekintettel, odaadással, eksztatikus kézmozdulatokkal markolászva a matériát.

A gyártók egyébként melegen ajánlják az óvszer használatát, biztos, ami biztos, egészségügyi okokból, természetesen csak az M-modell számára. "Legvégsőbb távolsági szex megoldás, a távolsági szex non plusz ultrája" - hangzottak a szlogenek. A maga nemében páratlan, egyedi, az összes hasonló rendeltetésre szánt rokontól gyökeresen, az alapokban, lényegileg eltérő termék. Meg hasonlók.

A FuckU-FuckMe(TM) nem igényel különösebb sávszélességet, bármilyen modemmel működik, lényeg, hogy legyen meg a 14,4 kbps. A felhasználónak minimum harminckét mega RAM-ra, 133 megahertzes processzorra van szüksége. Azaz szinte semmire. Eleinte csak Windows mellett futott, de a fejlesztők ígérték, dolgoznak a Macintosh- és a Linux-változatokon is. Hogy megvalósították, vagy sem, arról nincs újabb információ, nem regél a fáma.
Kalandra fel infonauták, új fejezet nyílt a cyberszex történetében!