Cyberszex III.

2001.11.19. 18:52
Lisa Palac iskolát teremtett: egyre több cyber-, illetve távolsági szexet ígérő árut hoztak forgalomba. Busás bevételek reményében, szinte mindent. Akadt közöttük média-hack is, például az FUFME Inc. FuckU-FuckMe(TM) névre hallgató terméke_
Palac Cyborgasm CD-ROM-ja - hasonlóan a hollywoodi sikerfilmekhez - nem kerülhette el a folytatást, jött a második rész_ Igaz, Michael Saenz Virtual Valerie-je is megérte az újabb változatot, de az egy másik, minőségibb történet.

A piac egyik legszórakoztatóbb portékájának az 1999-es FuckU-FuckMe(TM) bizonyult. Egyetlen hátránya: "csak" a hagyományos heteroszexuális aktusra tervezték, azzal nyugtatva a meleg és a leszbikus érdeklődőket, hogy kellő igény esetén az ő számukra is kifejlesztik a megfelelő modelleket. Viszont a klasszikus férfi-nő reláció minden módozatára, azaz anális és orális aktusra szintén alkalmazható. Már amennyiben az adott országban ez utóbbiak legálisnak minősülnek - fűzték hozzá az alkotók.

A legtökéletesebb, leghatékonyabb internet-alapú távolsági szex-kellék - állították. Meg azt, hogy a tényleges szeretkezés érzéki mámorát nyújtja. A mámor eléréséhez semmi másra nem volt szükség, mindössze a kellékeket kellett megvásárolni hozzá. Két hardware-egységet, illetve a kapcsolódó "intuitív" szoftver-interfészt. Az egységek: a genitalDrive(TM), férfi (M) és női (F) modellekben, melyek bármely PC 5,25 inches slotjába installálhatók. Mókás a küllemük: az M-változatból hímtag-szimuláció dudorodik ki, az F-modell pedig a női nemiszerv homorulatát formázza, mármint az előlapon, körből kinőve, körbe bevágva.

A rendszer nemcsak minden impulzust valós időben továbbít a partner genitalDrive-jába, de százszázalékos élethűséggel reprodukálja is azokat. Szkafanderek, teledildók, adatöltönyök nélkül. Semmi hókuszpókusz, semmi beöltözés. Színtiszta cyber, csak mi és a masina, meg valahol a hipertérben az ismeretlen légyottozó. Képzeljük el: állunk, ülünk, fekszünk, anyaszült meztelen, hímtagunkat, illetve vaginánkat a számítógép megfelelő részéhez passzintjuk, aztán hajrá, átszellemült arccal, nem evilági tekintettel, odaadással, eksztatikus kézmozdulatokkal markolászva a matériát.

A gyártók egyébként melegen ajánlják az óvszer használatát, biztos, ami biztos, egészségügyi okokból, természetesen csak az M-modell számára. "Legvégsőbb távolsági szex megoldás, a távolsági szex non plusz ultrája" - hangzottak a szlogenek. A maga nemében páratlan, egyedi, az összes hasonló rendeltetésre szánt rokontól gyökeresen, az alapokban, lényegileg eltérő termék. Meg hasonlók.

A FuckU-FuckMe(TM) nem igényel különösebb sávszélességet, bármilyen modemmel működik, lényeg, hogy legyen meg a 14,4 kbps. A felhasználónak minimum harminckét mega RAM-ra, 133 megahertzes processzorra van szüksége. Azaz szinte semmire. Eleinte csak Windows mellett futott, de a fejlesztők ígérték, dolgoznak a Macintosh- és a Linux-változatokon is. Hogy megvalósították, vagy sem, arról nincs újabb információ, nem regél a fáma.
Kalandra fel infonauták, új fejezet nyílt a cyberszex történetében!