-
2023.11.29. 10:11 Módosítva: 2023-11-30 12:45:39
A konyha tele van mesés szerekkel.
-
2023. november 22., 15:52
Sok fogás, sok alapanyag.
-
2023. november 15., 15:28
Nem csak magyar és lengyel a két jó barát.
-
Az Index Könyvek gondozásában megjelent Vajda Pierre új könyve.
-
Édes és drámai történet.
-
Zaklatás két fogás között.
-
Vagy mégsem?
-
Valami végérvényesen megváltozik.
-
Ez vár ránk – a nem is annyira távoli jövőben.
-
Alapanyaga egy savanykás ízű növény.
-
Egy tál meleg étel az otthont idézi.
-
Vizapacal, kaviár.
-
Miért hordanak kalapot a szakácsok?
-
Versenyben még a moszatok és a hínárok.
-
Kell hozzá hal, bárány, vese és hagyma.
-
Vannak azonosítható jegyek.
-
Pedig Pierre csak egy sóletféléről kezdett mesélni.
-
Terítéken a különleges alapanyagok.
-
Itt a húsvét, itt van újra...
-
Pierre szaftos történetet mesél.
-
A nemzeti ünnepen a sör is olyan, mint a fű.
-
Kossuth Lajos nem volt ínyenc, de így is szembesült némi őzgerinccel és ribizlikocsonyával.
-
Megtisztulni jó, főleg, ha amúgy is ezt kívánjuk.
-
Legalábbis erről álmodtak a tokaji borpárlat gyártói.
-
Terítéken ez a pazar bélszín.
-
Terítéken a téli remegő.
-
Minden asztalnak van története. Csak legyen asztal.
-
Pierre a helyi gazdaságok fontosságáról mesél.
-
Minden változik, az ételek alapanyaga is.
-
Vegye elő a telefonját!